om os

I revisionsvirksomheden er der ansat to godkendte revisorer, og din kontakt til os vil altid ske til en af disse.

jens

Jens Vadekær

Er statsautoriseret revisor og godkendt revisor siden 2006, og har i hele sin karriere beskæftiget sig med ejerledede virksomheder. Ud over kompetencer indenfor revision, regnskab og skat, arbejder han med forretningsudvikling inden for mange brancher – lige fra iværksættere til større virksomheder. Jens har gennem sin karriere betjent kunder fra enkeltmandsvirksomheder til større internationale koncerner.

Du kan ringe direkte til Jens på 30 89 25 44

bent

Bent Madsen

Er registreret revisor og godkendt revisor siden 1983, og har siden 1. januar 1985 drevet selvstændig revisionsvirksomhed, hvor han primært har betjent og serviceret mindre virksomheder inden for de fleste brancher, med alle typer af opgaver. Endvidere har Bent i sin karriere betjent et større antal aktie- og anpartsselskaber, fonde og foreninger, med revisionserklæringer. Bent’s særlige kompetencer er indenfor regnskaber og skat samt revision og regnskabsmæssig assistance til den ejerledede virksomhed.

Du kan ringe direkte til Bent på 28 14 31 50

De godkendte revisorer i JVBM Revision har således mange års erfaring i branchen og kan levere kvalificerede ydelser til dig!